Hankin Tiny nukkeni kiinalaiselta nukkentekijältä, DD-Anne. Hänen koti sivunsa ovat valitettavasti muutaneet toisaalle mutta pistän tähän vanhan ja uuden että näette mitä on tarjolla ja miten työt edistyy. Sivut tosin vaativat englannin kielen taitoa....Kyseessä on FairyGarden niminen blogi/sivu ja itse pidän tekijää luotettavana. Aina olen saanut sen mitä olen tilannut, ja jokaisen tilamani nukketilauksen mukana on tullut yksi pieni nalle nukeilleni ja se oli minusta aivan ihana lisä yllätys XD....

Vanha osoite on:
http://fairygarden.blogbus.com/

Uusi osoite on :
http://dd-anne.blogspot.com/

Tarkempia kyselyitä voi laitta hänen sähköpostiinsa [email protected] tai sitten ihan ottamalla häneen yhteyttä Den Of angels foorumilla hänet löytää siltä nimimerkillä DD-Anne. Ja kaikille muutenkin nukeista kiinostuneille sieltä löytyy paljon kuvia myös hänen nukeistaa.



FAIRYLAND
Fairylandi on korealainen nuken valmistus firma, joka valmistaa, minun suosimaa, puki puki nukke linjaa. Mikä tekee näinstä nukeista niin erikoisen on se että ne on helppo asetella asentoihin, heidän kasvoja käsiä ja jalkoja voi vaihtaa koska ne ovat kiinni mangeeteilla.Ja pidän todella paljon heidän ulkonäöstään.
Nukkeja voi tilata neitstä basic(eli pelkkä nukke silmillä ja jos haluaa face upilla ja nukkuvalla vaihtokasvoilla) versiona tai full package (eli vaateet,hiukset ynm. tulee nuken mukana).

http://dollfairyland.com/


Euroopan kamaralta nukkeja voi tilata näistä liikeistä:

ThinkPink




Ja lopuksi minun perusteluni miksi suosin 10cm-12cm BJD:seja. Pidän DD-annen nukeista siksi että ne ovat kokoa 10cm, halvempia kuin monet muut, ihanan erilaisia, yhteyden pidon helpous myyjään ja heille mahtuu barbien shelly/kelly vaateet ja kengät eli saan hankitua heille vaatetteita vaikken osaisi ommella mitään ihmeellisen hienoja. Puki Pukija suosin siksi että he ovat söpöjä, helppo posettaa, helpompi vaihtaa käsiä,jalkoja ja kasvoja, ovat keiju/haltia korvaisia ja kokoa vaivaise vajaat 12cm. Heillekin mahtuvat jotkin Kelly/Shellyn vaateet ja kengät. Ja mikä on yhteitä näille kaikkille suosimalleni nukeille ne mahtuvat minun toiseen harrastukseeni nukkekoteiluun eli miniatyriaan.