Winds Dolls laittaa tilaukseni menemään 15 päivä tätä kuuta FairyLandille, joka tarkoittaa sitä, että se on minulle mahdollisesti Syyskyyn 24. päivä. Eli on todellakin jotain mitä odottaa opiskeluitteni jatkuttua. Toisaalta luulen että ensinmäinen jaksoni alku tulee olemaan niin kiireinen etten varmaan muista koko tilausta, kun väänään verkkokurssia ja käyn luennoilla samaan aikaan. Pyysin erikseen että pyytäisivät FairyLandilta että voisinko saada silmien väriksi ruskeat tai vihreät.  Tilasin Rheiani no.6 käsillä, mutta ostin myös no.4 lisäksi, koska en osannut päättää kummat otan. Peruukki tietysti piti kans tilata ja kengät, jotka oli välttämättömät. Nyt sitten pohdin mistä saisin vaateita jotka sopivat large breast size MiniFée nukelle.

Tämän nuken nimeä on ollut vaikea keksiä sillä haluan sen olevan hyvin 50-lukuisen kuuloinen, koska hahmo tulee pitämään kaikesta 50-lukuun littyvästä ja pukeutumaan pin up tyylisesti. Tosin Face up ei tule olemaan niin raju, haen enemmin sellaista luonnollista lookia. Nimi vaihto ehtoja olen miettinyt seuraavia: Marilyn, Helena, Kaarina, Katariina, Maryanna, Rosemary, Vicky, Katherine ja Audrey. 

Kovasti nyt sitten yritän väsätä toisne blogin rinnalle elämään joka olisi ihan täysin englanninkielinen. Katsotaan mitne käy...:D